Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή φορτηγού στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και επτά έχουν τραυματιστεί λιγότερο σοβαρά μετά από ανατροπή φορτηγού στο Thalang του Πουκέτ σήμερα.

Το ατύχημα ειδοποιήθηκε σήμερα το πρωί (20 Φεβρουαρίου).th) στις 8:35 π.μ. στη λωρίδα νότιας οδού Thep Krasattri στην υποπεριοχή Sri Soonthorn.

Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο φορτηγό στο δρόμο. Εννέα εργάτες της Μιανμάρ είχαν τραυματιστεί με δύο από αυτούς να είναι σοβαροί. Μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία Thalang συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.