Το Μουσικό Φεστιβάλ Rassada 2023 βρίσκεται σε εξέλιξη

Rassada -

Το Μουσικό Φεστιβάλ Rassada 2023 διεξάγεται μέχρι αύριο (19 Φεβρουαρίουth).

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο δήμος Rassada είπε στο Phuket Express ότι το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Φεβρουαρίουth Μέχρι τον Φεβρουάριο 19th, 2023 από τις 5:00 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα στην παραλία Sirey στη Rassada, στο Mueang Phuket.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το φεστιβάλ ξεκίνησε χθες το βράδυ (17 Φεβρουαρίουth) και είχε επικεφαλής τον αντικυβερνήτη του Πουκέτ, Amnuay Pinsuwan.

Ο αντικυβερνήτης Amnuay είπε στο Phuket Express, «Το φεστιβάλ έχει στόχο να τονώσει τον τοπικό τουρισμό του Koh Sirey και να ενημερώσει τους τουρίστες περισσότερα για την περιοχή, καθώς και να τονώσει τον τουρισμό για ξενοδοχεία και εστιατόρια».

«Υπάρχουν πολλοί πάγκοι τοπικών και διεθνών τροφίμων στο φεστιβάλ. Στο φεστιβάλ παρουσιάζονται τοπικές παραστάσεις από τους ντόπιους του Koh Sirey ή των ανθρώπων του «Thai Mai» και δωρεάν συναυλίες από διάσημα ροκ συγκροτήματα της Ταϊλάνδης», πρόσθεσε ο αντικυβερνήτης Amnuay.

«Στις 17 Φεβρουαρίουth ήταν το μουσικό συγκρότημα Luster και ο Sek Loso. Σήμερα (18 Φεβρουαρίουth) θα είναι Rock & Ride, Gai Galamang και φίλοι ποδηλάτες και αύριο (19 Φεβρουαρίουth) θα είναι το μουσικό συγκρότημα Nawee, Hin Lek Fai. Παρακαλώ ελάτε και συμμετάσχετε στο φεστιβάλ», σημείωσε ο αντικυβερνήτης Amnuay.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.