Είκοσι δύο κροκόδειλοι κατασχέθηκαν από το σπίτι στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Είκοσι δύο μωρά κροκόδειλους γλυκού νερού κατασχέθηκαν από ένα σπίτι στο Thalang.

Σήμερα το απόγευμα (16 Φεβρουαρίουth) αξιωματούχοι από την Αλιεία του Πουκέτ και το Γραφείο της Περιφέρειας Thalang επιθεώρησαν ένα σπίτι σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Sri Soonthorn. Είχαν λάβει μια ανώνυμη καταγγελία ότι μωρά κροκόδειλοι πωλούνταν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών και παραδίδονταν σε ολόκληρη τη χώρα.

Αξιωματούχοι της Phuket Fisheries είπαν στο Phuket Express ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Teeradet, 35 ετών, παρουσιάστηκε στους αξιωματούχους. Είκοσι δύο μωρά κροκόδειλοι γλυκού νερού βρέθηκαν γύρω από μια πισίνα από τσιμέντο στο σπίτι. Όλοι οι κροκόδειλοι κατασχέθηκαν.

Ο κ. Teeradet είπε στους αξιωματούχους ότι είχε κάποτε νόμιμη άδεια για να κατέχει και να πουλά κροκόδειλους, αλλά η άδεια είχε λήξει από τις 9 Σεπτεμβρίουth του περασμένου έτους.

Ο αξιωματούχος της Αλιείας του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο κ. Teeradet κατηγορείται για παράνομη κατοχή προστατευόμενων ζώων. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.