Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει φιλανθρωπική συναυλία για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία

Πουκέτ -

Το Living in Harmony θα πραγματοποιηθεί η Φιλανθρωπική Συναυλία στο Πουκέτ για τα θύματα των σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία.

Ο Σύνδεσμος Τουρισμού του Πουκέτ ανακοίνωσε τη φιλανθρωπική συναυλία για τη συγκέντρωση χρημάτων βοήθειας για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία.

Η φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 από τις 8:00 μ.μ. έως τις 10:00 στο πάρκο Queen Sirikit, τοπικά γνωστό ως Πάρκο Δράκων στην οδό Thalang στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Δύο μουσικά συγκροτήματα θα είναι παρόντα τα οποία είναι το Amsterdam Biggles Big Band και το Phuket Lookthung συγκρότημα.

Η συναυλία θα είναι την ίδια μέρα με την αγορά Lard Yai Sunday Walking Street Market στην Thalang Road.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.