ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε το εξαφανισμένο αλιευτικό σκάφος του Πουκέτ, όλα τα μέλη του πληρώματος ασφαλή

Πουκέτ-

Ένα αγνοούμενο αλιευτικό του Πουκέτ και τέσσερα μέλη του πληρώματος βρέθηκαν με ασφάλεια.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα τοπικό αλιευτικό του Πουκέτ με τέσσερα μέλη του πληρώματος δεν έχει επαφή και αγνοείται από τον περασμένο μήνα.

Συνεχίστηκε η αεροπορική έρευνα για το αγνοούμενο αλιευτικό του Πουκέτ και το πλήρωμα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι χθες, (13 Φεβρουαρίουth), ειδοποιήθηκαν από έναν ψαρά ότι το ταϊλανδέζικο αλιευτικό «Soi Sakun Petch» ​​που αγνοείτο από τον περασμένο μήνα βρέθηκε 42 ναυτικά μίλια από τα νοτιοδυτικά του Πουκέτ.

Το Πολεμικό Ναυτικό μετέβη με ελικόπτερο στο σημείο όπου βρέθηκε ο αγνοούμενος που ψαρεύει. Και τα τέσσερα μέλη του πληρώματος ήταν ασφαλή. Έσπασε η μηχανή του ψαροκάϊκου. Το αλιευτικό σκάφος θα τραβηχτεί πίσω στη στεριά από άλλο αλιευτικό.

Ένα ταχύπλοο στάλθηκε για να φέρει το πλήρωμα στη στεριά όπου έφτασαν όλοι με ασφάλεια.

Συνάντησαν τις οικογένειές τους που τους περίμεναν με δάκρυα ευτυχίας. Το πλήρωμα ήταν σε καλή κατάσταση και είπε ότι ψάρευαν για φαγητό και είχαν άφθονο νερό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.