Η TAT παρουσιάζει την έκθεση «Amazing New Chapters» στο SATTE στην Ινδία 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το εκ νέου άνοιγμα της Ταϊλάνδης στον τουρισμό και η κατεύθυνση προς μια ουσιαστική ταξιδιωτική εμπειρία που είναι πιο βιώσιμη και πιο υπεύθυνη, προωθείται στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση της Ινδίας.

Μπανγκόκ, 9 Φεβρουαρίου 2023 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) συμμετέχει στο ετήσιο Travel & Tourism Exchange (SATTE) της Νότιας Ασίας στο Νέο Δελχί – που τιμολογείται ως η μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση που πρέπει να παρακολουθήσετε στην Ινδία – για 14η φορά, ηγούμενος μιας ισχυρής Ταϊλανδέζικης αντιπροσωπεία άνω των 40 τουριστικών προμηθευτών.

Η 30η έκδοση της έκθεσης, SATTE 2023, θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2023, στο India Expo Mart, Greater Noida, Delhi-NCR και αναμένεται να περιλαμβάνει περίπου 35,000 συμμετέχοντες και 1,200 περίπτερα πωλητών.

Κύριος. Ο Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης του TAT, είπε «Το SATTE 2023 είναι μια βασική αγορά για τους προμηθευτές τουρισμού της TAT και της Ταϊλάνδης για να συναντηθούν με τους ξένους εταίρους μας, να επιδείξουν το πλήρες άνοιγμα της Ταϊλάνδης στον τουρισμό και να προωθήσουν την κατεύθυνση του βασιλείου προς τον τουρισμό υψηλής αξίας και βιώσιμο, συμπεριλαμβανομένων των θεμελίων ήπιας ισχύος μας, για να προσφέρουν ουσιαστική ταξιδιωτική εμπειρία.”

Βασικό συστατικό του SATTE 2023 για την ταϊλανδική αντιπροσωπεία θα είναι οι τουριστικές ανταλλαγές B2B μεταξύ προμηθευτών τουρισμού της Ταϊλάνδης και αγοραστών από το εξωτερικό, για να αξιοποιηθούν οι υπάρχουσες σχέσεις και να δημιουργηθούν νέες συνδέσεις.

Ένα κύριο αξιοθέατο της παρουσίας της Ταϊλάνδης στο SATTE 2023 είναι το περίπτερο Ταϊλάνδης του TAT. Από κοινού στο περίπτερο προωθούν την Ταϊλάνδη η Thai Airways International, η THAI Smile Airways, 40 προμηθευτές τουρισμού – ξενοδοχεία, τουριστικοί πράκτορες, DMC και αξιοθέατα – καθώς και η Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ταϊλάνδης και η Ένωση Τουριστών του Πουκέτ.

Παρουσιάζοντας ένα θέμα «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη Έτος 2023: Καταπληκτικά νέα κεφάλαια», οι επισκέπτες στο περίπτερο μπορούν να απολαύσουν συναρπαστική επίδειξη και εργαστήριο για την κατασκευή παραδοσιακών τεχνών και χειροτεχνιών της Ταϊλάνδης με χάντρες Nora και παραδοσιακό ταϊλανδέζικο ποτ πουρί.

Το περίπτερο της Ταϊλάνδης του TAT εγκαινιάστηκε επίσημα από την Α.Ε. κα Pattarat Hongtong, Πρέσβη της Ταϊλάνδης στην Ινδία. Ο κ. Yuthasak του ΤΑΤ. Ο κ. Tanes Petsuwan, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της TAT για το Διεθνές Μάρκετινγκ – Ασία και Νότιο Ειρηνικό. Η κα Siriges-A-Nong Trirattanasongpol, TAT Νέο Δελχί, και ο κ. Thanet Tantipiriyakit, Πρόεδρος του Τουριστικού Συλλόγου Πουκέτ.

Επιπλέον, η TAT παρουσίασε ένα δείγμα εκτίμησης στους συμμάχους εταίρους μας – N Chirag. Διακοπές Discovery; D Pauls; TravelBullz και SAMAARA Holidays, οι οποίοι συμμετέχουν στην καμπάνια «Chalo Amazing Thailand» (Go Thailand) και για τη συνεχή υποστήριξή τους στη δύσκολη περίοδο.

Μεταξύ των προσπαθειών μάρκετινγκ του ΤΑΤ στο SATTE 2023 είναι η προώθηση του αθλητικού τουρισμού – ιδιαίτερα του γκολφ – μέσω μιας προσέγγισης «City Marketing». Σε αυτή τη γραμμή, η Pattaya City έχει ένα ειδικό περίπτερο στην έκθεση, που παρουσιάζει τον πλούτο των ευκαιριών αθλητικού τουρισμού του δημοφιλούς παραθαλάσσιου θέρετρου, πολλά αξιοθέατα και μεγάλη γκάμα επιχειρηματικών εγκαταστάσεων που σχετίζονται με τον τουρισμό, τα οποία μαζί προσφέρουν πολλά για όλα τα τμήματα της αγοράς.

Για την περαιτέρω ενίσχυση της ευαισθητοποίησης της Πατάγια ως προορισμού γκολφ μεταξύ των Ινδών παικτών, η TAT και η Pattaya City θα φιλοξενήσουν από κοινού μια δραστηριότητα «Γκολφ και Αποκλειστική Δικτύωση» στις 10 Φεβρουαρίου στο Delhi Golf Club στο Νέο Δελχί.

Το 2022, η Ταϊλάνδη κατέγραψε σχεδόν 1 εκατομμύριο αφίξεις τουριστών από την Ινδία, καθιστώντας την τη δεύτερη μεγαλύτερη πηγή τουριστικών αγορών για τη χώρα. Για το 2023, που τροφοδοτείται από τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες μάρκετινγκ της TAT, η Ταϊλάνδη αναμένεται να υποδεχθεί περίπου 1.4 εκατομμύρια Ινδούς τουρίστες, από τα 25 εκατομμύρια τουρίστες που προβλέπονται από όλες τις αγορές.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.