Φωτιά κατέστρεψε κτίριο 60 ετών σε σχολείο στο Thalang

Thalang -

Πυρκαγιά κατέστρεψε ένα κτίριο 60 ετών σε σχολείο στο Thalang.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Thalang κ. Bancha Tanooin είπε στο Phuket Express ότι η φωτιά ξεκίνησε στις 8:00 χθες το βράδυ (10 Φεβρουαρίουth) σε ένα κτίριο στο σχολείο Baan Kok Wat Mai στο Thep Krasattri.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα του δήμου Thep Krasattri και του δήμου Cherng Talay για να σβήσουν τελικά τη φωτιά. Το κτίριο είναι ηλικίας περίπου 60 ετών. Το κτίριο ανακαινιζόταν.

Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνά η ιατροδικαστική αστυνομία της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.