Ζημιές από πυρκαγιά πολυτελής βίλα στο Thalang – VIDEOS

Thalang -

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε πολυτελή βίλα στο Thalang.

Ο κ. Prasit Nuwanna από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Δήμου Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι σήμερα το πρωί (11 Φεβρουαρίουth) στις 10:30 π.μ. ειδοποιήθηκαν για φωτιά σε βίλα στο Soi Pasak 1, Cherng Talay.

Επτά πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά είχε φλεγεί με πολλούς καπνούς. Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη ενώ εκτιμάται και το κόστος των ζημιών.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.