ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Νεκρός ο ένοπλος που τραυμάτισε δύο άτομα στο λεωφορείο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ένοπλος που άνοιξε πυρ εναντίον ενός λεωφορείου στο Πουκέτ που τραυμάτισε δύο άτομα, βρέθηκε νεκρός στο εσωτερικό του λεωφορείου.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο άνθρωποι σε λεωφορείο στο Πουκέτ τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ ενώ άλλοι επιβάτες τράπηκαν σε φυγή.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο ύποπτος, ο οποίος ήταν επιβάτης λεωφορείου, άνοιξε πυρ με όπλο εναντίον άλλων επιβατών και βρέθηκε νεκρός στο λεωφορείο στις 11:20 π.μ.

Η αστυνομία του Πουκέτ δήλωσε ότι ο ύποπτος αυτοκτόνησε. Δύο άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού και μεταφέρθηκαν στα τοπικά νοσοκομεία, ενώ ο οδηγός και οι υπόλοιποι επιβάτες τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τον ύποπτο για αρκετές ώρες σήμερα το πρωί, όταν θεώρησε ότι ο δράστης ήταν ακόμα ζωντανός.

Δεν ήταν σαφές πότε ο ύποπτος αυτοπυροβολήθηκε μέχρι θανάτου. Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα στο λεωφορείο πριν μπει βίαια και στη συνέχεια βρει τον νεκρό ένοπλο.

Η ταυτότητα του ένοπλου και τα κίνητρα πίσω από το σοκαριστικό περιστατικό είναι ακόμη άγνωστα.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.