Πολλοί αλλοδαποί στο Πουκέτ φέρονται να νοικιάζουν αυτοκίνητα για παράνομες υπηρεσίες ταξί

Πουκέτ -

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ ερευνούν αφού έχουν λάβει πολλές καταγγελίες ότι πολλοί αλλοδαποί νοικιάζουν αυτοκίνητα για παράνομες υπηρεσίες ταξί.

Μια ομάδα αξιωματούχων από το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (Phuket PLTO) και το Επαρχιακό Γραφείο Απασχόλησης του Πουκέτ σήμερα το απόγευμα (8 Φεβρουαρίου) δημιούργησε ένα σημείο ελέγχου στη διασταύρωση Si Kor στο Kathu, όπου πολλά οχήματα κατευθύνονταν προς τον λόφο Patong.

Ο επικεφαλής του PLTO του Πουκέτ κ. Atcha Buajan είπε στο Phuket Express ότι έχουν λάβει πολλές καταγγελίες ότι πολλοί αλλοδαποί στο Πουκέτ νοικιάζουν αυτοκίνητα και είναι παράνομοι οδηγοί ταξί.

Σημεία ελέγχου δημιουργούνται στο Πουκέτ ειδικά σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλοί τουρίστες. Θα συνεχίσουν να ελέγχουν και για αυτό το ζήτημα.

Αν κάποιος παρατηρήσει ύποπτους παράνομους αλλοδαπούς οδηγούς ταξί, καλέστε την τηλεφωνική γραμμή 1584. Ένας οδηγός ταξί στην Ταϊλάνδη είναι ένα επάγγελμα μόνο για τους Ταϊλανδούς πολίτες και όχι για τους αλλοδαπούς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.