Το Πουκέτ υποδέχεται την πρώτη κινεζική ομάδα περιοδειών σε τρία χρόνια

Πουκέτ -

Η πρώτη κινεζική ομάδα περιοδειών σε τρία χρόνια έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Σήμερα το απόγευμα (6 Φεβρουαρίουth) στις 3:15 μ.μ. στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ Ο Διευθυντής κ. Monchai Tamod και ο κ. Montree Manator, Αναπληρωτής Διευθυντής της Αρχής Τουρισμού από το Γραφείο του Πουκέτ της Ταϊλάνδης καλωσόρισαν την πρώτη κινεζική ομάδα περιοδειών στο αεροδρόμιο.

Υπάρχουν συνολικά 180 επιβάτες από απευθείας πτήση της Spring Airlines από τη Σαγκάη που έφτασε στο αεροδρόμιο.

Δεν υπήρχαν μεγάλες ομαδικές εκδρομές για τρία χρόνια λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) σε συνεργασία με την Κινεζική Πρεσβεία και την Spring Airlines καλωσόρισαν τις πρώτες κινεζικές ομαδικές εκδρομές τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.