Το Rawai προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στην Beach Market

Rawai -

Το Rawai προσκαλεί κατοίκους και τουρίστες να συμμετάσχουν στην Beach Market που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο δήμαρχος του Rawai Aroon Solos είπε στο Phuket Express ότι το «Lard Lae Lay» (Παρατηρώντας την Παραλιακή Αγορά) πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Φέτος πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο της εβδομάδας για δύο μήνες ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα έως τον επόμενο μήνα στην παραλία Rawai. Η αγορά προσφέρει φρέσκα θαλασσινά από ντόπιους ψαράδες, τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές παραστάσεις.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.