ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένας Λευκορώσος συνελήφθη επειδή φέρεται να εμπλέκεται στη ληστεία Ρώσων για χρήματα και κρυπτονομίσματα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Λευκορώσος συνελήφθη επειδή φέρεται να συμμετείχε στη ληστεία άλλων Ρώσων για μετρητά και κρυπτονομίσματα στο Thaμακρύς.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Ρώσος ύποπτος συνελήφθη επειδή φέρεται να λήστεψε άλλους Ρώσους για μετρητά και κρυπτονομίσματα στο Thalang.

Η αστυνομία της περιοχής 8 είπε στο Phuket Express ότι χθες (2 Φεβρουαρίουnd), συνέλαβαν τον κ. Georgi Gavrylchyk, υπήκοο Λευκορωσίας, 36 ετών, στο Rawai, Mueang Phuket. Οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay.

Η σύλληψη έγινε μετά από ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ που εκδόθηκε χθες για ληστεία, παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια.

Ο κ. Gavrylchyk κατηγορείται ότι συνεργάστηκε με έναν ύποπτο που είχε συλληφθεί στο παρελθόν, τον κ. Dnitry Shergin, 32 ετών, για να ληστέψει Ρώσους υπηκόους για σημαντικά ποσά μετρητών στο Πουκέτ.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, κανένας από τους ύποπτους δεν είχε δηλώσει ούτε έκανε δηλώσεις στον Τύπο σχετικά με τους ισχυρισμούς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.