Δύο ύποπτοι ληστεύουν το κατάστημα ψιλικών στο Gun-Point στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο ύποπτοι βρίσκονται σε φυγή αφού λήστεψαν ένα ψιλικατζίδικο με όπλο στην περιοχή Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το περιστατικό σε ένα ψιλικατζίδικο στην υποπεριφέρεια Paklok νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία του Thalang είπε στο Phuket Express ότι πλάνα CCTV δείχνουν ότι στις 4:20 π.μ. δύο ύποπτοι φορώντας πλήρη κράνη σταμάτησαν μπροστά από το κατάστημα. Ένας ύποπτος χρησιμοποίησε ένα χειροποίητο πιστόλι και το έστρεψε σε δύο γυναίκες του προσωπικού. Το προσωπικό έδωσε στους υπόπτους 1,826 μπατ.

Η αστυνομία Thalang αναζητά τους υπόπτους και σημείωσε ότι το ψιλικατζίδικο ήταν ανοιχτό για την τελευταία του μέρα όταν τους έκλεψαν. Το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει και θα μεταφερθεί σε άλλη περιοχή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.