Δύο φάλαινες Bryde's Sighted κοντά στο νησί στο Surat Thani

Surat Thani -

Δύο φάλαινες Bryde εντοπίστηκαν στο εθνικό πάρκο Mu Ko Ang Thong στο Surat Thani.

Ο επικεφαλής του εθνικού πάρκου Mu Ko Ang Thong κ. Sathit Tantikrittaya είπε στο Phuket Express, «Εντοπίσαμε δύο φάλαινες του Bryde κοντά στο νησί Nai Put ενώ περιπολούσαμε στην περιοχή».

«Ζητήσαμε από τους πράκτορες τουριστικών σκαφών να επιβραδύνουν και να προσπαθήσουν να μείνουν μακριά από την περιοχή. Αν δουν τις φάλαινες του Bryde θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 100 μέτρα από αυτές και να σβήσουν τη μηχανή του σκάφους. Παρακαλώ, κάντε ησυχία αν δείτε τις φάλαινες του Μπράιντ». πρόσθεσε ο Σάθιτ.

«Η φάλαινα του Μπράιντ είναι ένα σπάνιο θαλάσσιο ζώο, αλλά μπορεί να βρεθεί στο Εθνικό Πάρκο Mu Ko Ang Thong καθώς η περιοχή είναι πολύ άφθονη για την τροφή τους». κατέληξε ο Σάθιτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.