Δελφίνι βρέθηκε νεκρό στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένα δελφίνι βρέθηκε νεκρό κοντά σε νησί στο Mueang Krabi.

Το Υπουργείο Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, ειδοποιήθηκαν από αξιωματούχους του Εθνικού Πάρκου Than Bok Khorani ότι ένα νεκρό δελφίνι βρέθηκε στα ανατολικά του νησιού Χονγκ στο Khao Thong. υπο περιοχή.

Πήγαν στο σημείο για να βρουν το αρσενικό ρινοδέλφινο Ινδο-Ειρηνικού που είχε μήκος 190 εκατοστά. Δεν βρέθηκαν σοβαρά τραύματα στο νεκρό δελφίνι.

Διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή κατά την οποία η αιτία του θανάτου του αναγνωρίστηκε ως φυσική ασθένεια.

-------------------------------

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.