Τρεις Κινέζοι διασώθηκαν μετά από κατάρρευση ιστιοφόρου στη θάλασσα Krabi

Κράμπι –

Τρεις Κινέζοι διασώθηκαν μετά από βλάβη ενός ιστιοφόρου από ισχυρούς ανέμους κοντά σε νησί στο Κράμπι.

Η ναυτική αστυνομία του Krabi είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (28 Ιανουαρίουth) ειδοποιήθηκαν ότι έσπασαν κατάρτι και μηχανή ιστιοφόρου. Το ιστιοφόρο επέπλεε κοντά στο Τέταρτο Νησί (Koh See).

Βγήκαν στην τοποθεσία όπου βρήκαν το ιστιοφόρο με το όνομα «Suntess». Το κατάρτι του σκάφους έσπασε. Η ναυτική αστυνομία του Krabi είπε στο Phuket Express ότι το ιστιοφόρο είχε νηολογηθεί στην Κίνα. Βρέθηκαν τρεις άνδρες Κινέζοι, οι οποίοι ήταν ο κ. Mu Zezhi, 47 ετών, ο καπετάνιος του σκάφους, ο κ. Jing Peng, 38, και ο κ. Mu Deng, 47.

Οι τρεις Κινέζοι βγήκαν από μια μαρίνα στην υποσυνοικία Πακ Ναμ για να επισκεφτούν κοντινά νησιά. Ενώ επέστρεφαν στη μαρίνα, πνέουν ισχυροί άνεμοι που προκάλεσαν το σπάσιμο του ιστού τους και χτύπησε και τη μηχανή του σκάφους. Ο κινητήρας έσπασε πριν οι τρεις άνδρες καλέσουν τη θαλάσσια αστυνομία του Κράμπι.

Όλοι φορούσαν σωσίβια. Κανείς δεν τραυματίστηκε. Η άγκυρα έπεσε ενώ περίμενε να τραβηχτεί το ιστιοφόρο αργότερα, είπε η ναυτική αστυνομία του Krabi στο Phuket Express.

Παρόμοιο περιστατικό:

Μια μητέρα από τη Μαλαισία και η εξάχρονη κόρη της ανακοινώθηκαν νεκροί μετά την ανατροπή ενός σκάφους με μακριά ουρά στο Κράμπι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.