Επιχειρήσεις κατασκήνωσης ελεφάντων στο Πουκέτ έτοιμες για Κινέζους τουρίστες

Πουκέτ -

Οι επιχειρήσεις κατασκήνωσης ελεφάντων στο Πουκέτ είναι έτοιμες να υποδεχθούν Κινέζους τουρίστες.

Ένας υπεύθυνος επιχείρησης ελεφάντων κοντά στον λόφο Nark Kerd (Khao Phra Yai) στο Soi Yod Sanae, Chalong, είπε στο Phuket Express ότι οι Κινέζοι τουρίστες ήταν οι κύριοι τουρίστες που επισκέφθηκαν τις κατασκηνώσεις ελεφάντων στο Πουκέτ πριν από τον Covid -19. Στην πραγματικότητα, οι Κινέζοι τουρίστες αντιστοιχούσαν στο 80% περίπου των ξένων τουριστών που επισκέπτονταν συνολικά πάρκα ελεφάντων.

Πρόσφατα, λίγο περισσότερο από το 60 τοις εκατό των πελατών της κατασκήνωσης ελεφάντων είναι Ρώσοι και Καζακστάν τουρίστες.

Σύμφωνα με τα πάρκα ελεφάντων, στους επισκέπτες αρέσει να συμμετέχουν σε δραστηριότητες ιππασίας ελεφάντων, να βγάζουν φωτογραφίες με ελέφαντες, να ταΐζουν ελέφαντες και να κάνουν ιππασία ATV παρακολουθώντας φυσικά τοπία.

Τα πάρκα και οι κατασκηνώσεις ελεφάντων έχουν προετοιμαστεί να υποδεχθούν περισσότερους Κινέζους τουρίστες αυξάνοντας τον αριθμό των πινακίδων στην κινεζική γλώσσα και διατηρώντας ακόμη τα μέτρα κατά του Covid-19, όπως η χρήση μάσκας προσώπου.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι τα στρατόπεδα ελεφάντων, ειδικά εκείνα που επιτρέπουν την ιππασία, είναι αμφιλεγόμενα για πολλούς δυτικούς επισκέπτες λόγω πολιτιστικών διαφορών και ως αποτέλεσμα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από επισκέπτες από την Κίνα και τη Ρωσία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.