Το πρώτο γκρουπ περιοδείας της Ταϊβάν σε τρία χρόνια φτάνει στο νησί Samui

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Surat Thani -

Η πρώτη ομάδα περιοδειών της Ταϊβάν έφτασε στο νησί Samui εδώ και σχεδόν τρία χρόνια λόγω των περιορισμών Covid-19.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Τουρισμού Σαμούι είπε στο Phuket Express ότι η πρώτη ταϊβανέζικη τουριστική ομάδα 142 μελών έφτασε στο νησί Σαμούι χθες (24 Ιανουαρίουth).

Ταξιδεύουν επίσης στο νησί Ang Thong, στο νησί Tao και στο Nang Yuan για ταξίδια τεσσάρων ημερών και τριών διανυκτερεύσεων στο Surat Thani. Τους αρέσει ο φυσικός τουρισμός και επισκέπτονται ναούς και ιερά.

Τον επόμενο μήνα αεροπορικές εταιρείες από την Κίνα και τη Ρωσία θα φτάσουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Surat Thani και σχεδιάζουν να επισκεφθούν νησιά της επαρχίας, συμπεριλαμβανομένου του νησιού Samui.

Από τις αρχές αυτού του μήνα έχουν φτάσει στο αεροδρόμιο 86,507 επιβάτες και 91,570 επισκέπτες από πλοία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.