Συνελήφθη χειριστής ενοικίασης αυτοκινήτων Patong για στάθμευση οχημάτων σε δημόσιους χώρους

Πατόνγκ –

Ένας χειριστής ενοικίασης αυτοκινήτων στην Πατόνγκ συνελήφθη αφού φέρεται να στάθμευε αυτοκίνητα προς ενοικίαση σε δημόσιο χώρο κοντά στην παραλία Πατόνγκ.

Η είδηση ​​ήρθε αφού ένας προσωπικός χρήστης του Facebook δημοσίευσε για πρώτη φορά το θέμα στο Νιούσοκ Πουκέτ Ομάδα στο Facebook σήμερα το πρωί (25 Ιανουαρίουth). Η ανάρτηση είχε γίνει αργότερα viral στα social media.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express σήμερα ότι επιθεώρησε την περιοχή μετά την καταγγελία. Ο χειριστής ενοικίασης αυτοκινήτου συνελήφθη. Η αστυνομία της Patong εξήγησε τον νόμο στον χειριστή του οποίου το όνομα δεν δόθηκε από την αστυνομία. Η αστυνομία της Patong δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την κατηγορία και το πρόστιμο.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι οι θέσεις στάθμευσης στο δρόμο είναι για δημόσια χρήση και όχι για ιδιωτικές επιχειρήσεις. Υπάρχουν πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι επισκέπτες που χρειάζονται θέσεις στάθμευσης κοντά στην παραλία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.