Η Kathu ενθαρρύνει τους αναβάτες μοτοσυκλετών να χρησιμοποιούν κράνη στο 100% του χρόνου

Kathu -

Η περιοχή Kathu ενθαρρύνει τους αναβάτες μοτοσυκλετών να χρησιμοποιούν κράνη 100 τοις εκατό του χρόνου.

Μια ομάδα αξιωματούχων του Kathu με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής Kathu Siwat Rawangkul και αξιωματούχους δημόσιας υγείας συμμετείχαν στην εκστρατεία φορώντας κράνη 100%.

Ο κ. Siwat είπε στο Phuket Express ότι οι αξιωματούχοι του Πουκέτ και του Κάθου ενθαρρύνουν τόσο τους αναβάτες μοτοσικλετών όσο και τους επιβάτες να φορούν κράνη. Οι οδηγοί μοτοσυκλετών πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να μην οδηγούν όταν πίνουν αλκοόλ. Η εκστρατεία στοχεύει στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.