Κατασκευές στην παραλία Kamala αφαιρέθηκαν μετά από καταγγελίες

Καμάλα -

Κατασκευές στην παραλία Kamala έχουν αφαιρεθεί μετά από πολλές καταγγελίες.

Ο διοικητικός οργανισμός Kamala είπε στο Phuket Express ότι έχουν λάβει καταγγελίες ότι ένας χειριστής παραλιών στην παραλία Kamala φέρεται να εισέβαλε στην παραλία με ξύλινο φράχτη.

Οι αστυνομικοί στάλθηκαν για να επιθεωρήσουν την περιοχή όπου δόθηκε εντολή στον χειριστή να αφαιρέσει τον φράχτη από την παραλία.

Η καταπάτηση των παραλιών είναι ένα ευαίσθητο θέμα για κάποιους τώρα στο Πουκέτ, με τους αξιωματούχους να γκρεμίζουν τακτικά παράνομα κατασκευές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.