Το Πουκέτ παρήγαγε τουλάχιστον 2.6 δισεκατομμύρια μπατ την κινεζική Πρωτοχρονιά, λέει η Αρχή Τουρισμού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Πουκέτ -

Περισσότεροι από 158,000 Ταϊλανδοί και ξένοι επισκέφθηκαν το Πουκέτ για το Κινεζικό Φεστιβάλ Πρωτοχρονιάς, το οποίο απέφερε τουλάχιστον 2.6 δισεκατομμύρια μπατ, δήλωσε η αρχή TAT.

Ο διευθυντής του γραφείου του Πουκέτ της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) Nanthasiri Ronnasiri είπε στο Phuket Express ότι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινεζικής Πρωτοχρονιάς από τις 21 Ιανουαρίουst έως τον Ιανουάριο 22nd, 2023, υπήρχαν 158,414 επισκέπτες στο Πουκέτ που παρήγαγαν τουλάχιστον 2.6 δισεκατομμύρια μπατ.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 121 διεθνείς πτήσεις από 40 αεροπορικές εταιρείες που μετέφεραν 24,809 επιβάτες ενώ συνολικά 121 πτήσεις εσωτερικού μετέφεραν 17,155 επιβάτες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.