Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Φτάνουν Κινέζοι, συλλαμβάνεται Ουζμπέκος με 2.23 κιλά κοκαΐνης και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 έως την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Μια τραγική αληθινή ιστορία αγάπης «Sarasin Bridge Love Story» μεταξύ του Dum και της Giw έχει μετατραπεί σε μια ολοκαίνουργια ταινία.

Ένας άντρας ονόματι «Dum» που ήταν οδηγός λεωφορείου Baht και μια γυναίκα με το όνομα «Giw» που ήταν δάσκαλος ήταν εραστές. Οι δυτικοί αναγνώστες θα αναγνωρίσουν παρόμοια θέματα με τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα.

2. Ένας ύποπτος καταζητούμενος από τη Σιγκαπούρη συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για φερόμενη συμμετοχή σε απάτη Ponzi.

Ο κ. Daryl Cai Yonghui, 32 ετών, υπήκοος Σιγκαπούρης, ήταν στη λίστα καταζητούμενων του Τμήματος Ειδικών Ερευνών (DSI). Σχεδόν 10,000 Ταϊλανδοί υπέβαλαν καταγγελίες για αυτήν την απάτη Ponzi.

3. Ένας 47χρονος Ρουμάνος δύτης εξακολουθεί να αγνοείται εδώ και 15 μέρες. Η συνολική αναζήτηση έληξε

Η ευρύτερη έρευνα ολοκληρώθηκε και μεταφέρθηκε σε ντόπιους ψαράδες και κατοίκους για να βοηθήσουν στη συνέχιση της αναζήτησής του.

4. Συνολικά 182 Κινέζοι τουρίστες έφτασαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ την Τετάρτη (18 Ιανουαρίουth2023.

Η πρώτη ομάδα Κινέζων τουριστών προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο με απευθείας πτήση από την Spring Airlines από τη Σαγκάη στο Πουκέτ.

5. Μια γυναίκα από το Ουζμπέκο συνελήφθη με 2.23 κιλά κοκαΐνης στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Η κυρία Shoira Rakmonova, 41 ετών, υπήκοος Ουζμπεκιστάν συνελήφθη στο τελωνείο της Ταϊλάνδης (εισαγωγή) στον διεθνή τερματικό σταθμό. Της κατασχέθηκαν οκτώ σάκοι κοκαΐνης συνολικού βάρους 2.23 κιλών.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.