Το Kata Walking Street Event βρίσκεται σε εξέλιξη

Kata -

Το Kata Walking Street διεξάγεται μέχρι τις 19 Φεβρουαρίουth.

Ο κ. Kan Prachumpan, Διευθύνων Σύμβουλος του KW Plaza, είπε στο Phuket Express ότι το Kata και το Karon είναι ένα από τα πιο διάσημα μέρη για ξένους και τουρίστες στο Πουκέτ με την όμορφη Kata και την παραλία Karon. Ο πεζόδρομος έχει στόχο να τονώσει τον τοπικό τουρισμό και την οικονομία.

Υπάρχουν περισσότερα από 200 περίπτερα με τρόφιμα, ρούχα, αξεσουάρ και τοπικά προϊόντα στην Walking Street. Η εκδήλωση διεξάγεται για ένα μήνα από τις 19 Ιανουαρίουth Μέχρι τον Φεβρουάριο 19th , 2023 από τις 4:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.