Το «Μεγαλύτερο Φεστιβάλ» που θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Το λεγόμενο και αυτοαποκαλούμενο «Μεγαλύτερο Φεστιβάλ» θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ αργότερα αυτόν τον μήνα.

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιανουαρίουth έως τον Ιανουάριο 29th, 2023, στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ για τον εορτασμό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Το TPN σημειώνει ότι η Κινεζική Πρωτοχρονιά, ωστόσο, είναι αυτή την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023.

Το Phuket Express θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες για το Μεγαλύτερο Φεστιβάλ όταν έρθει.

Μια άλλη εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την ηγεσία του δήμου του Πουκέτ και προσκαλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στο ετήσιο Φεστιβάλ Φαναριών στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ για την αρχή του Κινεζικού Νέου Έτους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.