Σε κατάσταση μέθης εθελοντής της αστυνομίας και ιατρικό προσωπικό τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση μοτοσυκλετών στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας μεθυσμένος εθελοντής της αστυνομίας και ένας ιατρικός υπάλληλος τραυματίστηκαν μετά τη σύγκρουση των μοτοσικλετών τους στην πόλη του Πουκέτ.

Η Τροχαία της Πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα το πρωί της Πέμπτης (19 Ιανουαρίουth) στον δρόμο Korsimbi κοντά στο λόφο Rang στο Talad Nuea, Mueang Phuket.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν δύο τραυματίες και δύο κατεστραμμένα μηχανάκια. Ένας από τους τραυματίες ήταν ιατρικό προσωπικό από κοντινό νοσοκομείο. Το όνομά του αποκρύφθηκε από τα σωστικά συνεργεία και τις αρχές επιβολής του νόμου.

Ο άλλος αναβάτης είναι εγγεγραμμένος εθελοντής της αστυνομίας στην Αστυνομία της πόλης του Πουκέτ, ο οποίος αναγνωρίζεται μόνο ως ο κύριος Kreangsak, 52 ετών, και ντυμένος με αστυνομική στολή.

Ο κ. Kreangsak κατέγραψε 241 χιλιοστόγραμμα ως ποσοστό αλκοόλ στο σώμα του σε ένα τεστ αλκοολούχων ποτών, το οποίο υπερβαίνει κατά πολύ το νόμιμο όριο οδήγησης.

Ο κ. Kreangsak οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ που προκάλεσε ζημιές και σωματικές και πνευματικές βλάβες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.