Αναβάτης πεθαίνει μετά από σύγκρουση μοτοσυκλέτας στη Rassada

Rassada -

Ένας αναβάτης κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο μετά από σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη Ρασάντα.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης (19 Ιανουαρίουth) στην οδό Sam Kong, τον ενδιάμεσο δρόμο δίπλα στο Πανεπιστήμιο Phuket Rajabhat στη Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket.

Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν δύο μηχανάκια που είχαν υποστεί ζημιά. Ένας από τους οδηγούς της μοτοσικλέτας είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και στα μάτια. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο. Άλλοι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα ονόματα των εμπλεκομένων από την αστυνομία.

Μάρτυρες είπαν στο Phuket Express ότι ο αναβάτης μοτοσικλέτας που διαπιστώθηκε ο θάνατος ερχόταν από τη σωστή κατεύθυνση ενώ η άλλη μοτοσικλέτα ερχόταν από λάθος δρόμο, καθώς είναι μονόδρομος.

Ωστόσο, η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.