ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ρουμάνος δύτης στο Πουκέτ εξακολουθεί να αγνοείται για 10 ημέρες, η συνολική αναζήτηση έληξε

Πουκέτ -

Ένας 47χρονος Ρουμάνος δύτης αγνοείται εδώ και δέκα μέρες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Ρουμάνος δύτης είχε χαθεί στη θάλασσα κοντά στο νησί Kaew Nok στο Rawai, νότια του Πουκέτ από τις 8 Ιανουαρίουth 2023.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο δήμαρχος του Rawai Aroon Solos είπε στο Phuket Express χθες (17 Ιανουαρίουth) ότι η έρευνα συνεχίστηκε από τις 8 Ιανουαρίουth μέχρι χθες 17 Ιανουαρίουth κάτω από τη θάλασσα και μέσω ελικοπτέρου, αλλά ακόμα δεν υπάρχει σημάδι MR. ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΕΜΙΛ ΣΟΜΕΣΑΝ.

Το Κέντρο Διοίκησης Έρευνας είχε μεταφερθεί από την παραλία Yanui στο Rawai στον δήμο Rawai και η ευρύτερη έρευνα ολοκληρώθηκε και μεταφέρθηκε σε ντόπιους ψαράδες και κατοίκους για να βοηθήσουν στη συνέχιση της αναζήτησής του.

Οι ευρύτερες προσπάθειες με ελικόπτερα και πλοία του πολεμικού ναυτικού έχουν διακοπεί αυτή τη στιγμή, αλλά οι αξιωματούχοι δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την έρευνα σε μικρότερη κλίμακα μέσω ψαράδων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.