Η βασιλική κόμπρα πιάστηκε στο σπίτι στο Thalang

Thalang -

Μια βασιλική κόμπρα μήκους τεσσάρων μέτρων πιάστηκε σε τοπικό σπίτι στο Thalang.

Ο δήμαρχος του Paklok κ. Panya Sampaorat είπε στο Phuket Express ότι οι διασώστες του Paklok ειδοποιήθηκαν για το φίδι σε ένα σπίτι στο Baan Paklok χθες το βράδυ (17 Ιανουαρίουth).

Έφτασαν στο σπίτι για να βρουν μια έφηβη βασιλική κόμπρα μέσα στο σπίτι. Η ομάδα του «επαγγελματικού χειρισμού φιδιών» χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να πιάσει τη βασιλική κόμπρα.

Η βασιλική κόμπρα έχει μήκος τέσσερα μέτρα και ζυγίζει 10 κιλά. Η βασιλική κόμπρα θα απελευθερωθεί πίσω σε ένα τοπικό δάσος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.