Η αστυνομία στο Thalang Προσοχή στις γυναίκες και τους τρανσέξουαλ που ζουν μόνοι

Πουκέτ -

Η αστυνομία Sakoo στην περιοχή Thalang έχει εκδώσει προειδοποίηση για τις γυναίκες και τους τρανς που μένουν μόνες τους να είναι πιο προσεκτικοί τη νύχτα.

Η αστυνομία του Sakoo είπε στο Phuket Express ότι την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν «κίνδυνοι» για τις γυναίκες και τα τρανς που ζούσαν εντελώς μόνοι, ειδικά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, πρόσφατα.

«Παρακαλώ φροντίστε να έχετε κλειδωμένες τις πόρτες και τα παράθυρα πριν κοιμηθείτε. Υπάρχουν πολλοί ύποπτοι άνδρες από άλλες περιοχές και επαρχίες. Εάν συμβεί κάτι ανάρμοστο, καλέστε το 191. Οι πιο επικίνδυνες ώρες είναι μεταξύ 2:00 π.μ. έως 5:00 π.μ. δήλωσε η αστυνομία του Σακού.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία του Sakoo δεν ανέφερε άμεσα τι είχε συμβεί στο παρελθόν για να προκαλέσει την έκδοση της προειδοποίησης.

Η αστυνομία του Sakoo δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία ενός γκρι μπλουζάκι για να ζητήσει τη δημόσια βοήθεια εάν κάποιος αναγνώριζε ότι κάποιος φορούσε πρόσφατα το μπλουζάκι. Δήλωσαν ότι το άτομο είναι πολύ επικίνδυνο και ακόμα βρίσκεται σε φυγή.

Ωστόσο, έκτοτε διέγραψαν την ανάρτηση προσθέτοντας σύγχυση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ποιος είναι ο κίνδυνος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.