ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βρέθηκε το χαμένο γιοτ «Marco Polo» στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα αγνοούμενο γιοτ με το όνομα «Marco Polo» βρέθηκε κοντά στα χωρικά ύδατα της Ινδονησίας αφού είχε εξαφανιστεί τον περασμένο μήνα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα γιοτ εξαφανίστηκε από χώρο ελλιμενισμού στη θάλασσα στο Chalong.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο ιδιοκτήτης του γιοτ, Γερμανός πρώην κάτοχος, είχε προηγουμένως επικοινωνήσει με το Γραφείο Αλιείας του Πουκέτ για να δημοσιοποιήσει το σκάφος που χάθηκε. Ο ιδιοκτήτης πρόσφερε μια ανταμοιβή για όποιον παρείχε πληροφορίες που οδηγούσαν στην ανάκτηση του γιοτ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Chalong, συνταγματάρχης Eakkarat Plaiduyang είπε στο Phuket Express, «Αφού ελέγξαμε πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης κοντά, δεν μπορούσαμε να δούμε κανέναν να επιβιβάζεται στο γιοτ, όπως σε αναφορά μαρτύρων πριν».

«Ο ιδιοκτήτης του γιοτ καταλαβαίνει ότι το γιοτ του μπορεί να μην είχε κλαπεί, αλλά η άγκυρά του μπορεί να έχει χαλαρώσει με το γιοτ να παρασύρεται από τα κύματα. Είχε ήδη νοικιάσει ένα μικρό αεροσκάφος για να ψάξει γύρω από την παραλία Nai Harn και το ακρωτήριο Phrom Thep κοντά, αλλά ακόμα δεν υπήρχε σημάδι από το γιοτ του.»

Ο Επικεφαλής του Ναυτικού Γραφείου του Πουκέτ κ. Chayaphong Pranit είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από την κα Natthida Neamnak την Παρασκευή (13 Ιανουαρίου), η οποία είναι η διαχειρίστρια του αλιευτικού σκάφους «Sor Larp Chonlada 32».

Έχει ειδοποιηθεί από τον καπετάνιο του αλιευτικού σκάφους κ. Chaithong Wongpin ότι βρήκε το γιοτ Marco Polo χωρίς καπετάνιο και επιβάτες να επιπλέουν στη θάλασσα κοντά στα ινδονησιακά χωρικά ύδατα.

Ο κ. Chayaphong είπε στο Phuket Express ότι ο ιδιοκτήτης του γιοτ έχει ενημερωθεί και το γιοτ θα αποσυρθεί πίσω στην ακτή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.