Ο Άγιος Χριστόφορος και ο άνδρας του Νέβις που καταζητείται από τις ΗΠΑ συνελήφθη στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας του Αγίου Χριστόφορου και Νέβις που καταζητείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής συνελήφθη στο Thalang.

Η αστυνομία του Κεντρικού Γραφείου Ερευνών (CIB) αποκάλυψε στον Τύπο σήμερα (14 Ιανουαρίου) ότι μαζί με το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ συνέλαβαν τον κ. Peter Coker Jr, 54 ετών, υπήκοο Αγίου Χριστόφορου και Νέβις σε ξενοδοχείο κοντά στην παραλία Surin στο Thalang. .

Ο κ. Coker Jr είναι καταζητούμενος ύποπτος σε ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την Interpol (Διεθνής Οργάνωση Εγκληματικής Αστυνομίας) τον περασμένο μήνα για εικαζόμενη απάτη σε μετοχές. Ο κ. Κόκερ Τζούνιορ παραδέχτηκε ότι είναι το πρόσωπο στην προκήρυξη αλλά όχι για τα φερόμενα εγκλήματα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών Στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, ένα κατηγορητήριο που αποσφράγισε κατηγορεί τρεις άνδρες ότι ενορχηστρώνουν ένα σχέδιο χειραγώγησης της αγοράς μεγάλης κλίμακας που σχετίζεται με δύο εισηγμένες εταιρείες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.