Παιδιά προσκλήθηκαν να συναντήσουν τον Κυβερνήτη του Πουκέτ την Ημέρα του Παιδιού

Πουκέτ -

Τα παιδιά προσκαλούνται να συναντήσουν τον Κυβερνήτη του Πουκέτ για την περιήγησή του στην αίθουσα εργασίας στο Επαρχιακό Κέντρο Διοίκησης του Πουκέτ την Ημέρα του Παιδιού (14 Ιανουαρίουth).

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew προσκαλεί τα παιδιά να τον συναντήσουν για την περιήγησή του στην αίθουσα εργασίας μέσα στο Επαρχιακό Διοικητικό Κέντρο του Πουκέτ (Νέα Επαρχιακή Αίθουσα) στην οδό Tha Kreang στο Talad Nuea, στην πόλη του Πουκέτ αύριο από τις 8:00 π.μ. έως το μεσημέρι.

Θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, παιχνίδια, δώρα, σνακ και παγωτά για τα παιδιά. Ελάτε να συναντηθούμε με 'Ο θείος Ναρόνγκ ο Κυβερνήτης'.

Σχεδόν κάθε τοπική αρχή στο Πουκέτ πρόκειται να διοργανώσει δραστηριότητες για παιδιά. Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω.

Πού να πάτε για την Ημέρα του Παιδιού στο Πουκέτ

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.