Η πρώτη υπηρεσία παράδοσης drone της Ταϊλάνδης ξεκίνησε στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η πρώτη υπηρεσία παράδοσης drone στην Ταϊλάνδη ξεκίνησε στο Πουκέτ για να υποστηρίξει το έργο «Έξυπνη Πόλη» χρησιμοποιώντας τεχνολογία στο διεθνέςπόλεις εθνικού τουρισμού.

Τα Μεγάλα Εγκαίνια – 1η Υπηρεσία Παράδοσης Drone χθες (9 Ιανουαρίουth) ηγήθηκε από την Boat Pattana Co., Ltd., μαζί με τη Villa Market JP Co., Ltd. και την Avilon Robotics Co., Ltd., η οποία έχει το σύνθημα «We Carry The Future».

Η κ. Sophit Phusanakhom, στέλεχος της Villa Market JP Co., Ltd., είπε στο Phuket Express «Αυτή η υπηρεσία αποσκοπεί στην επέκταση της παράδοσης της Villa Market προκειμένου να παρέχει καλύτερες και πιο βολικές υπηρεσίες στους πελάτες».

Ο Δρ. Thanakorn Supsukboworn, Διευθύνων Σύμβουλος της Avilon Robotics Co., Ltd., πρόσθεσε: «Πρόκειται για την πρώτη εμπορική νόμιμη υπηρεσία παράδοσης drone στην Ταϊλάνδη. Η υπηρεσία συνεργάζεται με αξιωματούχους του Πουκέτ. Αυτό γίνεται εν μέρει για την υποστήριξη του Πουκέτ ως «Έξυπνης Πόλης» και την προώθηση του τουρισμού. Η Avilon Robotics Co., Ltd κέρδισε την πρώτη θέση για τον διαγωνισμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών φορτίου που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών της Ταϊβάν το 2021.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.