Ενημέρωση: Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης λέει στις αεροπορικές εταιρείες που δεν έχουν εμβολιαστεί/ταξιδιώτες χωρίς τεκμηρίωση εμβολίου μπορούν να πετάξουν αλλά πρέπει να δοκιμάσουν κατά την άφιξη

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη-

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης ή η CAAT έστειλε μια επείγουσα ειδοποίηση απόψε, 8 Ιανουαρίου 2023, στις αεροπορικές εταιρείες λίγες ώρες πριν από σημαντικές αλλαγές στις απαιτήσεις εμβολίων στην Ταϊλάνδη, διευκρινίζοντας ότι οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες ή όσοι δεν έχουν τα έγγραφά τους μπορούν να πετάξουν αλλά πρέπει να κάνουν τεστ κατά την άφιξη.

Αυτό ακολούθησε αυτή η σημαντική αλλαγή στους κανονισμούς νωρίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο που τύφλωσε πολλούς ταξιδιώτες και έχει προκαλέσει εκτεταμένη σύγχυση και θυμό στο διαδίκτυο.

Η ειδοποίηση ήταν μια NoTAM (Ειδοποίηση προς Αεροπόρους) που στάλθηκε μέσω CAAT σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες. Καθώς η ειδοποίηση στάλθηκε την τελευταία στιγμή, ωστόσο, παραμένουν πολλές λεπτομέρειες και ερωτηματικά. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα όσοι πετούν αμέσως να έχουν προβλήματα και να χρειαστεί να τα αντιμετωπίσουν με την αεροπορική τους εταιρεία.

Η ειδοποίηση δεν διευκρίνιζε πώς οι αεροπορικές εταιρείες θα κοινοποιούσαν στους ταϊλανδούς αξιωματούχους ότι κάποιος πρέπει να κάνει τεστ κατά την άφιξη, τι είδους δοκιμή θα ήταν, εάν θα ήταν σε βάρος του ταξιδιώτη ή, κυρίως, τι συνέβη εάν κάποιος ήταν θετικός και εάν σήμαινε μια πιθανή αναγκαστική ακριβή καραντίνα σε βάρος τους, έστω και ασυμπτωματική.

Αυτή είναι μια ιστορία που εξελίσσεται και σύντομα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες από αξιωματούχους της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

 

 

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.