Η επιστροφή των Κινέζων τουριστών φέρνει μεγάλη χαρά στις επιχειρήσεις στο Koh Samui

ΦΩΤΟ: Naewna

Koh Samui, επαρχία Surat Thani —

Οι επιχειρηματίες στο Κο Σαμούι ανταποκρίθηκαν θετικά στην επικείμενη επιστροφή Κινέζων επισκεπτών, ανεξάρτητα από τις ανησυχίες για τον κορωνοϊό.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν μια καλή τουριστική ατμόσφαιρα γύρω από το Koh Samui στην επαρχία Surat Thani χθες, 7 Ιανουαρίου. Είπαν ότι οι τουρίστες εξακολουθούσαν να ταξιδεύουν με αεροπλάνο για να επισκεφθούν το νησί, με την πλειοψηφία να είναι Ευρωπαίοι τουρίστες, με αποτέλεσμα να επικρατεί φασαρία στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, με την ανακοίνωση ότι οι Κινέζοι τουρίστες θα μπορούν να ταξιδεύουν ξανά στο εξωτερικό από σήμερα, 8 Ιανουαρίου, έχουν γίνει προετοιμασίες γύρω από το Κο Σαμούι για να υποδεχτούν Κινέζους τουρίστες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν από την έναρξη της πανδημίας COVID-19.

ΦΩΤΟ: Naewna

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι εταιρείες πορθμείων στην υποπεριφέρεια Angthong της περιοχής Samui ετοιμάζουν τα πλοία τους για να φιλοξενήσουν τουρίστες που ταξιδεύουν στο Koh Samed, το Koh Phangan και το Koh Tao.

Ο κ. Kittisak Thanaput, διευθυντής της εταιρείας Lomprayah είπε στα τοπικά μέσα ότι η εταιρεία του προετοιμάζεται για την άφιξη Κινέζων τουριστών διατηρώντας την καθαριότητα, καθαρίζοντας το πλοίο κάθε φορά που μετέφερε επιβάτες και προετοιμάζοντας απολυμαντικό χεριών στο πλοίο.

ΦΩΤΟ: Naewna
«Ανησυχώ λίγο για την πιθανότητα να μολυνθούν Κινέζοι τουρίστες από τον Covid-19», είπε ο Kittisak, «Αλλά με τα διάφορα μέτρα που εφαρμόζει με συνέπεια η εταιρεία μας και με την εμπειρία μας να ζούμε με τον ιό για κάποιο χρονικό διάστημα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να χειριστούμε την κατάσταση ακόμα κι αν έρχονται μολυσμένα άτομα».

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.