Η αστυνομία του Πουκέτ πραγματοποιεί εκπαιδευτική άσκηση προσομοίωσης θυμωμένων διαδηλωτών στο αστυνομικό τμήμα

Πουκέτ -

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ πραγματοποίησε πρόσφατα άσκηση δράσης για επεισόδια.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (5 Ιανουαρίουth) στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ.

Το περιστατικό της αναπαράστασης, που ήταν εκπαίδευση και όχι πραγματικό πρόβλημα, περιελάμβανε ένα σενάριο στο οποίο περισσότεροι από 80 έφηβοι, όλοι ηθοποιοί, διαμαρτυρήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Στο σενάριο της εκπαίδευσης, ήταν απογοητευμένοι και αναστατωμένοι όταν η αστυνομία συνέλαβε δέκα εφήβους που έκαναν αγώνες σε δημόσιους δρόμους και προκάλεσαν κάποια τροχαία ατυχήματα και τραυματισμούς κατά τη σύλληψη.

Οι έφηβοι που διαδήλωναν ήθελαν την αστυνομία να απελευθερώσει αμέσως τους φίλους τους. Οι ηθοποιοί άσκησαν βία στην αστυνομία και προσπάθησαν να προκαλέσουν αναταραχή και χάος. Στους ηθοποιούς ειπώθηκε επίσης να επιχειρήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο αστυνομικό τμήμα με τη βία και να σπρώξουν περαστικούς αξιωματικούς επιβολής του νόμου.

Οι αξιωματικοί που συμμετείχαν στην εκπαίδευση ενημερώθηκαν μόνο ότι θα συμμετείχαν σε εκπαιδευτική άσκηση αλλά όχι στο συγκεκριμένο σενάριο.

Οι ηθοποιοί που απεικονίζουν διαδηλωτές να έχουν πρόσβαση στον σταθμό οδήγησαν στην εκπαίδευση της αστυνομίας με ασπίδες ταραχών και εξοπλισμό για να διαλύσει τους διαδηλωτές με εκπαιδευτικούς να παρακολουθούν.

Σύμφωνα με την επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ, οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική άσκηση ανταποκρίθηκαν καλά και οι αστυνομικοί ευχαρίστησε επίσης τους ηθοποιούς που απεικόνισαν τους διαδηλωτές αναστατωμένους από την αστυνομία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.