Ο σιδηρόδρομος στη Νότια Ταϊλάνδη αντιμετωπίζει άλλη επίθεση ύποπτου αντάρτικου

ΦΩΤΟ: Isranews

Εθνική -

Οι σιδηροδρομικοί αξιωματούχοι ανέστειλαν για λίγο τα δρομολόγια των τρένων μεταξύ Hat Yai και Khlong Nagae στην επαρχία Songkhla της Νότιας Ταϊλάνδης χθες, 3 Ιανουαρίου, μετά την ανακάλυψη ότι αφαιρέθηκαν πάνω από 325 μπουλόνια στη σιδηροδρομική γραμμή καθώς και άλλες πέντε πινακίδες.

Ο κ. Ekarat Sriarayanpong, διευθυντής του Κέντρου Δημοσίων Σχέσεων του Κρατικού Σιδηροδρόμου της Ταϊλάνδης (SRT), ενημέρωσε το κοινό χθες ότι ενημερώθηκε για την έλλειψη πολλών τμημάτων σιδηροδρομικής γραμμής στη γραμμή μεταξύ των σταθμών Hat Yai και Khlong Naga στο Songkhla's Περιοχή Hat Yai στις 8:55 π.μ.

Μετά από εξέταση, οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι είχαν «αφαιρεθεί» 325 μπουλόνια και πέντε πλάκες στρωσίματος. Στη συνέχεια κλήθηκε μονάδα ασφαλείας για να επιθεωρήσει την πίστα για να διαπιστωθούν τα αίτια του συμβάντος.

Νωρίτερα πέρυσι, ένα φορτηγό τρένο που εκτελούσε δρομολόγια μεταξύ Hat Yai και Padang Besar στη Μαλαισία εκτροχιάστηκε από μια ομάδα ανταρτών βομβιστική επίθεση το φορτηγό. Η ομάδα πυροδότησε επίσης μια άλλη έκρηξη την ώρα που οι συντηρητές επισκεύαζαν την κατεστραμμένη πίστα, με αποτέλεσμα τρία θύματα.

 

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.