Η έκτη πρόσφατη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας που περιέχει 131 αυγά βρέθηκαν στο Phang Nga

Phang Nga -

Συνολικά 131 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια έκτη φωλιά που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε μια παραλία στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express σήμερα, (3 Ιανουαρίουrd), ότι μια δερμάτινη πίσω θαλάσσια χελώνα είχε γεννήσει αυγά στην παραλία Na Klua στο Kok Kloi, Takua Thung.

Οι αξιωματούχοι βρήκαν τη δερμάτινη φωλιά θαλάσσιας χελώνας που περιείχε συνολικά 131 αυγά με τα 116 από αυτά να είναι γόνιμα αυγά. Τα αυγά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή περιοχή κοντά λόγω ανησυχίας για ζημιές από τις καιρικές συνθήκες.

Συνολικά 148 δερμάτινα αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια πέμπτη φωλιά που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στην ίδια παραλία τον περασμένο μήνα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.