Συνολικά, καταγράφηκαν 1,960 τροχαία ατυχήματα και 263 θάνατοι κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών της Ταϊλάνδης «Πρωτοχρονιάτικες επτά ημέρες κινδύνου»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Samut Sakorn Social News

Ταϊλάνδη -

Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) της Ταϊλάνδης ανέφερε σήμερα (3 Ιανουαρίου) συνολικά 294 τροχαία ατυχήματα, με 295 τραυματισμούς και 40 θανάτους, την πέμπτη ημέρα χθες (2 Ιανουαρίου) του δρόμου «Πρωτοχρονιάτικες Επτά Ημέρες Κινδύνου». εκστρατεία ατυχημάτων.

Τα ατυχήματα προκλήθηκαν κυρίως από υπερβολική ταχύτητα (36.73 τοις εκατό), ακολουθούμενη από οδήγηση υπό την επήρεια μέθης (23.13 τοις εκατό). Περίπου το 79.40 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες.

Το 37.41 τοις εκατό των τροχαίων ατυχημάτων σημειώθηκαν σε εθνικές οδούς. Τα περισσότερα ατυχήματα σημειώθηκαν μεταξύ μεσάνυχτα και 1:00 π.μ. (8.50 τοις εκατό).

Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων και τραυματισμών σημειώθηκε στο Nakhon Si Thammarat (14 ατυχήματα, 17 τραυματισμοί). Η επαρχία με τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων ήταν η Σισακέτ (5 θάνατοι).

Σε σύνολο πέντε ημερών (29 Δεκεμβρίου - 2 Ιανουαρίου) των Επτά Ημερών Κινδύνου, σημειώθηκαν συνολικά 1,960 τροχαία ατυχήματα, 1,938 τραυματισμοί και 263 θάνατοι.

Το Nakhon Si Thammarat και το Sakon Nakhon έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό ατυχημάτων (65 ). Ο Nakhon Si Thammarat είχε τον μεγαλύτερο αριθμό τραυματισμών (70). Το Τσιάνγκ Ράι έχει τα υψηλότερα θύματα (13).

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.