Το Πουκέτ ανακοινώνει επτά τραυματισμούς την τέταρτη ημέρα της εκστρατείας τροχαίου ατυχήματος «New Year Seven Days of Danger»

ΑΡΧΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά επτά τραυματισμούς και επτά τροχαία ατυχήματα μόλις την τέταρτη ημέρα των επτά ημερών (Δεκέμβριος 29th, 2022 έως 4 Ιανουαρίουth, 2023) της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Πρωτοχρονιάτικες Επτά Ημέρες Κινδύνου» 2023.

Το Γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) ενημέρωσε στο Phuket Express σήμερα (2 Ιανουαρίου) λεπτομέρειες για την τέταρτη ημέρα (1η Ιανουαρίου) της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Πρωτοχρονιάτικες Επτά Ημέρες Κινδύνου».

Έξι τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang και ένα άλλο ατύχημα στην περιοχή Kathu με επτά τραυματισμούς (5 άνδρες και 2 γυναίκες).

Τα ατυχήματα προκλήθηκαν κυρίως από οδήγηση υπό την επήρεια μέθης (50 τοις εκατό). Το 42.86 τοις εκατό των τροχαίων ατυχημάτων σημειώθηκαν σε εθνικές οδούς. Τα περισσότερα ατυχήματα συνέβησαν μεταξύ μεσάνυχτα και 3:00 π.μ. Όλα τα ατυχήματα έγιναν με μοτοσικλέτες και τα περισσότερα άλλα τέλη κυκλοφορίας αφορούσαν τη μη χρήση κράνους.

Σε σύνολο από και τις τέσσερις μέρες στο Πουκέτ (29 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου) των Επτά Ημερών Κινδύνου, υπήρξαν συνολικά δεκαοκτώ τροχαία ατυχήματα, 18 τραυματισμοί (10 άνδρες, 8 γυναίκες) και ένας θάνατος (άνδρας).

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ ανέφεραν ένα θύμα την τρίτη ημέρα της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων για την Πρωτοχρονιά Επτά Ημέρες Κινδύνου.

Ένας αναβάτης έχασε τη ζωή του αφού έπεσε με τη μηχανή του σε ένα τρέιλερ φορτηγό στο Thalang, το οποίο είναι ο πρώτος θάνατος από τροχαίο ατύχημα στις Επτά Ημέρες Κινδύνου της Πρωτοχρονιάς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.