Το Πουκέτ ανακοινώνει πέντε τραυματισμούς τη δεύτερη ημέρα της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «New Year Seven Days of Danger»

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά πέντε τραυματισμούς και πέντε ατυχήματα τη δεύτερη ημέρα του επταήμερουs (Δεκέμβριος 29th, 2022 έως 4 Ιανουαρίουth, 2023) της εκστρατείας για τροχαία ατυχήματα «Πρωτοχρονιάτικες Επτά Ημέρες Κινδύνου» 2023.

Το Γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express σήμερα (31 Δεκεμβρίου) λεπτομέρειες για τη δεύτερη ημέρα χθες (30 Δεκεμβρίου) της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Πρωτοχρονιάτικες Επτά Ημέρες Κινδύνου».

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang και ένα άλλο ατύχημα στην περιοχή Thalang με δύο τραυματισμούς ανδρών και τρεις γυναίκες. Τα περισσότερα ατυχήματα έγιναν με μοτοσικλέτες και τα περισσότερα άλλα τέλη κυκλοφορίας αφορούσαν τη μη χρήση κράνους.

Στο σύνολο των δύο ημερών (29-30 Δεκεμβρίου) των Επτά Ημερών Κινδύνου έχουν σημειωθεί συνολικά επτά τροχαία ατυχήματα και επτά τραυματισμοί (2 τραυματισμοί ανδρών και 5 τραυματισμοί γυναικών). Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.