Το Maya Bay στο Krabi θα κλείσει προσωρινά για αρκετές ημέρες τον Ιανουάριο για εργασίες επισκευής

Κράμπι –

Ο διάσημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι θα παραμείνει προσωρινά κλειστός, αλλά μόνο για λίγες μέρες, τον επόμενο μήνα.

Οι εθνικοί αξιωματούχοι του Hat Noppharat Thara – Mu Ko Phi Phi είπαν στην Phuket Express ότι οι τουριστικοί χώροι στην εθνική περιοχή Hat Noppharat Thara – Mu Ko Phi Phi που είναι ο κόλπος Maya και ο κόλπος Loh Samah θα είναι προσωρινά κλειστοί.

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα εγκαταστήσουν και θα επισκευάσουν την προβλήτα στον κόλπο Loh Samah στο νησί Phi Phi Lay από τις 15 Ιανουαρίουth έως τον Ιανουάριο 16th να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους τουρίστες στο μέλλον.

Για την ασφάλεια του τουρισμού κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο κόλπος Loh Samah και ο κόλπος Maya θα είναι προσωρινά κλειστοί για τον τουρισμό για δύο ημέρες στις 15 Ιανουαρίουth έως τον Ιανουάριο 16th 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.