Το Πουκέτ ανακοινώνει δύο τραυματισμούς την πρώτη ημέρα της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «New Year Seven Days of Danger»

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά δύο τραυματισμούς και δύο ατυχήματα την πρώτη ημέρα των επτά ημερών (Δεκέμβριος 29th, 2022 έως 4 Ιανουαρίουth, 2023) της εκστρατείας για τροχαία ατυχήματα «Πρωτοχρονιά Επτά Ημέρες Κινδύνου» 2023.

Το γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) ενημέρωσε στο Phuket Express σήμερα (30 Δεκεμβρίου) λεπτομέρειες για την πρώτη ημέρα χθες (29 Δεκεμβρίου), της εκστρατείας τροχαίων ατυχημάτων «Πρωτοχρονιάτικες Επτά Ημέρες Κινδύνου».

Ένα τροχαίο ατύχημα ήταν στην περιφέρεια Thalang και ένα άλλο ατύχημα στην περιοχή Kathu με ένα να τραυματίζεται μία γυναίκα από κάθε ατύχημα. Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι. Δεν αναφέρθηκαν θαλάσσια ατυχήματα. Τα περισσότερα ατυχήματα έγιναν με μοτοσικλέτες και τα περισσότερα άλλα τέλη κυκλοφορίας αφορούσαν τη μη χρήση κράνους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.