Περισσότερα από 300 τροχαία ατυχήματα αναφέρθηκαν με 37 θανάτους στην Ταϊλάνδη την πρώτη ημέρα των «επτά ημερών κινδύνου της Πρωτοχρονιάς»

Ταϊλάνδη -

  Το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών της Ταϊλάνδης (DDPM) ανέφερε σήμερα (30 Δεκεμβρίου) συνολικά 349 τροχαία ατυχήματα, με 351 τραυματισμούς και 37 θανάτους, την πρώτη ημέρα (29 Δεκεμβρίου) των τροχαίων ατυχημάτων των «επτά ημερών κινδύνου της Πρωτοχρονιάς». καμπάνια.

Τα ατυχήματα προκλήθηκαν κυρίως από υπερβολική ταχύτητα (41.55%), ακολουθούμενη από οδήγηση υπό την επήρεια μέθης (23.50%). Περίπου το 81.51 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες.

Το 43.27 τοις εκατό των τροχαίων ατυχημάτων συνέβησαν τα περισσότερα σε εθνικές οδούς. Τα περισσότερα ατυχήματα σημειώθηκαν μεταξύ 6:01 μ.μ. έως 9:00 μ.μ. σε ποσοστό 9.46 τοις εκατό.

Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων σημειώθηκε στο Lamphun (13 φορές). Ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών σημειώθηκε στο Surat Thani (14 άτομα). Η επαρχία με τα περισσότερα θύματα ήταν η Prachuab Kirikhan (3 θάνατοι).

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.