Άνδρας διασώθηκε από πνιγμό στην παραλία Καμάλα

Καμάλα -

Ένας Ταϊλανδός σώθηκε από πνιγμό στην παραλία Kamala.

Οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης της Kamala είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό σήμερα (30 Δεκεμβρίουth) στις 10:52 π.μ. στην παραλία Καμάλα.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον Ταϊλανδό ηλικίας 26 ετών. Πρόκειται για μέλος του πληρώματος του σκάφους που έπεσε στη θάλασσα κοντά στην παραλία ενώ έδενε σκοινί σε βάρκα.

Οι συνεργάτες διάσωσης παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για περίπου δύο λεπτά προτού επανέλθει ο σφυγμός του και είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Το όνομα του άνδρα αποκρύφθηκε από τα σωστικά συνεργεία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.