Γερανό φορτηγό προσέκρουσε σε ηλεκτρικό στύλο και οχήματα στο Πουκέτ, ο οδηγός κατηγορεί τη βλάβη του φρένου

Thalang -

Μια αστοχία πέδησης σε γερανοφόρο φορτηγό το προκάλεσε να προσκρούσει σε στύλο ρεύματος, μοτοσικλέτες και φορτηγό στο Koh Kaew.

Η αστυνομία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Δευτέρας (26 Δεκεμβρίουth) στον κύριο δρόμο Thep Kasattri με κατεύθυνση νότια κοντά στην υπόγεια διάβαση Bang Khu.

Αστυνομία και άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι το κατεστραμμένο γερανοφόρο όχημα προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Ο τραυματίας οδηγός, ο κ. Suwapan Homthongteerachai, 58 ετών, είχε κολλήσει μέσα στην καμπίνα. Οι διασώστες χρησιμοποίησαν υδραυλικό κόφτη για να τον απεγκλωβίσουν. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια.

Ο κ. Suwapan είπε στο Phuket Express ότι το γερανοφόρο φορτηγό μπορεί να είχε βλάβη στο φρένο καθώς δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημα.

Μπροστά από το γερανοφόρο η αστυνομία του Πουκέτ βρήκε ένα κατεστραμμένο σταθμευμένο φορτηγό και δύο μοτοσικλέτες. Δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της και εξετάζει περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.