Δύο ακόμη αγνοούμενοι ναύτες του Ταϊλανδικού Ναυτικού βρέθηκαν νεκροί, οκτώ εξακολουθούν να αγνοούνται, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 21

Prachuap Khiri Khan –

Βρέθηκαν δύο ακόμη πτώματα αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που είχαν χαθεί. Οκτώ από αυτούς εξακολουθούν να αγνοούνται και ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους 21.

Η πρώτη μας προηγούμενη ιστορία:

Ένα πλοίο του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ανατράπηκε στα ανοιχτά της συνοικίας Bang Saphan. 73 μέλη του πληρώματος έχουν διασωθεί ενώ περίπου 33 εξακολουθούν να βρίσκονται στη θάλασσα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε σήμερα το πρωί (27 Δεκεμβρίουth) στις 11:30 π.μ. βρήκαν δύο ακόμη πτώματα στο νησί Sak στο Chumphon. Οι σοροί τους εξετάζονται τώρα για θετική ταυτοποίηση.

Αυτό ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 21, ενώ 8 εξακολουθούν να αγνοούνται. Οι 18 από τους 21 ταυτοποιούνται θετικά ως μέλη του πληρώματος του HTMS Sukhothai. Οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.