Βρέθηκε σώμα στο κανάλι Rassada, Πουκέτ

Rassada -

Ένα πτώμα βρέθηκε σε ένα κανάλι στην υποσυνοικία Rassada, Mueang Phuket.

Οι διασώστες ειδοποιήθηκαν για τη σορό σήμερα το πρωί (24 Δεκεμβρίουth) σε ένα κανάλι στο Soi Vanich 1.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το ανδρικό σώμα μπρούμυτα στο κανάλι. Ο Ταϊλανδός ήταν γνωστός από τους ντόπιους ως κύριος Kluay αλλά δεν γνώριζαν το πλήρες όνομά του.

Ωστόσο, η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα αίτια του θανάτου και να ταυτοποιήσει ακριβώς το πτώμα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.